Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Υπερσύγχρονος Εξοπλισμός - Εξειδικευμένο Προσωπικό - Άριστες Τιμές


Η εταιρεία Go Up με έδρα την Αθήνα, δραστηριοποιείται και εξειδικεύεται τόσο στις μεταφορές όσο και στις κατ' οίκον υπηρεσίες  καθαρισμού, διαθέτοντας δύο ξεχωριστά και εξ' ίσου επιτυχημένα τμήματα.

Αφενός, στο σκέλος των μεταφορών διαθέτουμε έναν υπερσύγχρονο στόλο από μικρά van και μεγαλύτερα, ώστε να είμαστε σε θέση να καλύψουμε κάθε ανάγκη, από μια μικρομεταφορά ενός ή λίγων αντικειμένων (όπως τη μεταφορά ενός ψυγείου, μιας κουζίνας, ενός καναπέ κ.λπ.), μέχρι την πλήρη μετακόμιση ενός σπιτιού, είτε πρόκειται για γκαρσονιέρα είτε για ένα μεγαλύτερο διαμέρισμα ή μονοκατοικία.

Αφετέρου, στο σκέλος των κατ' οίκον υπηρεσιών καθαρισμού, πέρα από τις εξίσου καινοτόμες μηχανές πλύσης που διαθέτουμε, φροντίζουμε να χρησιμοποιούμε τα πλέον αποτελεσματικά και φιλικά προς το περιβάλλον βιοδιασπώμενα καθαριστικά, εφαρμόζοντας παράλληλα τις πλέον σύγχρονες μεθόδους.

Σε όποιου είδους υπηρεσία και αν μας επιλέξετε, το σίγουρο είναι πως το έργο σας θα ολοκληρωθεί άμεσα, επιτυχώς, με ασφάλεια και στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές!

Έχοντας πάντα ως κύριο γνώμονα το σεβασμό στον άνθρωπο, η εταιρεία μας δημιουργεί βαθύτερες σχέσεις συνεργασίας με καθέναν από εσάς, που πηγάζουν μέσα από την εμπειρία, τη γνώση και το ενδιαφέρον για εξέλιξη που διακρίνει κάθε μέλος της ομάδας μας.

Ο συνδυασμός υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών με συμφέρουσες προτάσεις και ασυναγώνιστες τιμές, είναι αυτές που έχουν οδηγήσει την Go Up να διακρίνεται στο χώρο της τα τελευταία χρόνια!


Ενδιαφέρεστε για μεταφορές ή υπηρεσίες καθαρισμού υπεύθυνα & οικονομικά;


Καλέστε μας τώρα στο 210 0100 648 ή 694 306 93 70 για ραντεβού ή

Πάνω από

57.500

Ικανοποιημένοι Πελάτες

όλα αυτά τα χρόνια που βρισκόμαστε δίπλα σας, με το σύνολο των παρεχόμενων υπηρεσιών μας.

Πάνω από

9.200

Τόνοι Αντικειμένων

έχουν μεταφερθεί από την εταιρεία μας, κατά τη διάρκεια τόσο μετακομίσεων όσο και μικρομεταφορών.

Πάνω από

620.000

Χιλιόμετρα

έχουμε διανύσει για να καλύψουμε επιτυχώς τις ανάγκες σας, όλα αυτά τα χρόνια λειτουργίας μας.

Κλείστε Άμεσα Ραντεβού

Ψάχντε για μεταφορές ή υπηρεσίες καθαρισμού στην καλύτερη τιμή;
 
Καλέστε μας τώρα στο 210 0100 648 ή το 694 306 93 70 για ραντεβού!