ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΨΥΓΕΙΟΥ

Μεταφορά ψυγείου εντός Αθηνών άμεσα & με ασφάλεια στην πιο ανταγωνιστική τιμή της αγοράς μόνο από 29,99€.

Μεταφορα Ψυγειου
H εταιρεία μας στα πλαίσια των υπηρεσιών φορτοταξί και τις μικρομεταφορές που αναλαμβάνει, μπορεί να πραγματοποιήσει μεταξύ άλλων τη μεταφορά του ψυγείου σας εντός Αττικής, όπως και τη μεταφορά πλυντηρίου, κουζίνας κ.α.

Η μεταφορά ψυγείου σε αντίθεση με ότι ίσως νομίζετε, δεν είναι μια απλή υπόθεση. Χρειάζεται οργάνωση, σχεδιασμό και εμπειριά για να ολοκληρωθεί επιτυχώς, με ασφαλή τρόπο, γρήγορα και χωρίς προβλήματα ή ζημιές. Για αυτό το λόγο, τις περισσότερες φορές δεν αξίζει τον κόπο να πάρετε το ρίσκο και να το μεταφέρετε μόνοι σας για να αποφύγετε το κόστος μεταφοράς του ψυγείου σας, καθώς το κόστος κάποιας βλάβης θα είναι πολλαπλάσιο του κόστους για τη μεταφορά του ψυγείου σας.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό της ομάδας μας ενεργεί βασιζόμενο πάνω σε αυστηρούς κανόνες και πρωτόκολλα, κάνοντας έτσι τη διαδικασία να μοιάζει απλή, παρόλο που όπως θα δείτε παρακάτω, δεν είναι καθόλου!


Ενδιαφέρεστε για τη μεταφορά ψυγείου υπεύθυνα & οικονομικά;


Καλέστε μας τώρα στο 210 0100 648 ή 694 306 93 70 για ραντεβού ή

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΨΥΓΕΙΟΥ - ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ


Α) Άδειασμα & Καθαρισμός του Ψυγείου
Αφαιρούμε ολα τα τρόφιμα και κατεψυγμένα προιόντα βάζοντας τα σε πάγο ή σε ένα δροσερό μέρος εως την επανατοποθέτηση τους. Παράλληλα, αφαιρούμε όλα τα πτυσσόμενα μέρη (όπως ράφια, θήκες κλπ) και έπειτα προχωράμε στον εσωτερικό και εξωτερικό καθαρισμό του.

Β) Αποσύνδεση του Ψυγείου
Ακολουθούμε τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή για την ασφαλή αποσύνδεση του ψυγείου, για λόγους ασφάλειας. Εαν δεν γνωρίζουμε πως ή δεν μπορούμε να το πραγματοποιήσουμε, απευθυνόμαστε σε έναν ειδικό.
Μεταφορα Ψυγειου - Διαδικασια
Μεταφορες Ψυγειου


Γ
) Ασφάλιση του Ψυγείου
Ασφαλίζουμε το ψυγείο μας με χαρτοταίνιες στις πόρτες, τυλίγουμε με αφροπλάστ ολη τη συσκευή και την πρόσοψη με χαρτόνι και μεβράνη, προστατέυοντας την έτσι οσο το δυνατόν περισσότερο απο χτυπήματα και γρατζούνιες.

Δ) Μεταφορά του Ψυγείου
Αφού έχουμε αρχικά σχεδιάσει τους χώρους από όπου θα εξέλθει η συσκευή και είμαστε σίγουροι οτι χωράει, ξεκινάει η μεταφορά σύμφωνα με τον διαθέσιμο τρόπο (ασανσέρ, σκάλα κ.λπ.) προς το φορτηγό, όπου θα ασφαλιστεί και θα μεταφερθεί στο χώρο επιλογής σας.

TIP: Καλό ειναι για τη σωστή επαναλειτούργιας του το ψυγείο σας να παραμείνει ως έχει για τουλάχιστον μιάμιση ώρα πρίν τη σύνδεσή του στην παροχή ρεύματος.

Αν αναζητάτε και εσείς μεταφορική για μεταφορά ψυγείου, εμπιστευθείτε την Go Up.

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΨΥΓΕΙΟΥ - ΚΟΣΤΟΣ

Μεταφορά Ψυγείου - Χωρίς συσκευασία απο εμάς: 29,99€
Μεταφορά Ψυγείου - Με συσκευασία απο εμάς: 34,99€

Η παραπάνω τιμή για μεταφορές ψυγείου ισχύει για εντός Αττικής και για απόσταση εως 10χιλιόμετρα απο το χώρο φόρτωσης έως τον χώρο εκφόρτωσης, απο ισόγειο σε ισόγειο.

Επιπλέον χρέωση 4,99€ μετά τα 10χλμ.
Επιπλέον χρέωση 14,99€ μεταφοράς απο τις σκάλες έως δεύτερο όροφο

Αν θέλετε να βρείτε περισσότερες επιλογές, μπορείτε να επισκεφθείτε τον τιμοκατάλογό μας για να δείτε αναλυτικά τις τιμές για μικρομεταφορές.
Μεταφορα Ψυγειου - Κοστος

Ραντεβού για Μεταφορά Ψυγείου

Ψάχντε μεταφορά ψυγείου στην καλύτερη τιμή;
 
Καλέστε μας τώρα στο 210 0100 648 ή το 694 306 93 70 για ραντεβού!