ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟ

Καινοτόμος τρισδιάστατη μέθοδος απολύμανσης εσωτερικού χώρου κατά του κορονοϊού, μόνο από 0,79€/m²!

Απολυμανση για Κορονοιο
Η εταιρεία μας καινοτομεί, εισάγοντας μια πραγματικά επαναστατική μέθοδο απολύμανσης εσωτερικού χώρου, η οποία είναι ταυτόχρονα και τόσο αναγκαία στις μέρες μας, λόγω της πανδημίας Covid 19. Κάθε χώρος που διαβιούμε - είτε ως εργαζόμενοι είτε ως κάτοικοι - είναι επιβεβαιωμένο σύμφωνα με χιλιάδες μελέτες, ότι φέρει υψηλό μικροβιακό φορτίο.

Λόγω της ατμοσφαιρικής ρύπανσης και των διαφόρων ιών και μικροβίων που βρίσκονται γύρω μας, είναι αναγκαίο να εξυγιάνουμε σε τακτική βάση το εσωτερικό των χώρων που διαβιούμε. Για αυτό η επιχείρησή μας εφαρμόζει την τρισδιάστατη μέθοδο απολύμανσης για κορονοιό σε κάθε εσωτερικό χώρο.

Πρωτίστως λοιπόν δημιουργούμε ένα νέφος από μικροσταγονίδια απολυμαντικού υλικού στο εσωτερικό του χώρου, το οποίο εξουδετερώνει ακαριαία οποιουδήποτε μικρόβιο ή ιο, χωρίς να αφήνει κανένα κενό απολύμανσης, εφαρμόζοντας τη μέθοδο της ψυχρής εκνέφωσης, με φορητό ή ρομποτικό εξοπλισμό ανάλογα τη περίπτωση. Τα μικροσταγονίδια αυτά που δημιουργούνται με τον τρόπο του νεφελοψεκασμού, εισχωρούν και επικάθονται σε κάθε σημείο του χώρου, χωρίς να αφήνουν σταγονίδια υγρασίας. Έτσι, ο χώρος σύντομα - σε 60 με 90 λεπτά - είναι πλήρως επισκέψιμος. Το απολυμαντικό (Dutrion) που χρησιμοποιείται είναι απολύτως μη τοξικό, άοσμο και πιστοποιημένο.

Η χρήση της τρισδιάστατης ατμοσφαιρικής απολύμανσης για κορονοιο (και κάθέ μικρόβιο ή ιό) εσωτερικών χώρων, είναι απαραίτητη τόσο για επαγγελματικούς όσο και για ιδιωτικούς χώρους, ενώ συνοδεύεται και από πιστοποιητικό ορθής εκτέλεσης εργασιών και καταλληλόλητας του απολυμαντικού. Βεβαίως, η απολύμανση του χώρου σας είναι μια καλή ευκαιρία να συνδυαστεί και με άλλες υπηρεσίες καθαρισμού του χώρου σας, όπως τον καθαρισμό καναπέ, στρωμάτων και χαλιών.

Ενδιαφέρεστε για απολύμανση για κορονοιό υπεύθυνα & οικονομικά;


Καλέστε μας τώρα στο 210 0100 648 ή 694 306 93 70 για ραντεβού ή

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟ - ΤΙΜΕΣ

Θέλετε να μάθετε το κόστος για την καινοτόμα τρισδιάστατη απολύμανση εσωτερικών χώρων για τον κορονοιό;

Απολύμανση για Κορονοιο σε Στούντιο/Γκαρσονιέρα       39,90€
Απολύμανση για Κορονοιο σε Δυάρι                                   59,90€
Απολύμανση για Κορονοιο σε Τριάρι                                   74,90€
Απολύμανση για Κορονοιο σε Τεσσάρι                                84,90€
Απολύμανση για Κορονοιο σε Πεντάρι                                94,90€
Απολύμανση για Κορονοιο σε Μεζονέρα (έως 120m²)      139,90€
Απολύμανση για Κορονοιο σε Επαγγελματικό Χώρο          0,79€/m²

Για σημαντικά μεγαλύτερους χώρους (ξενοδοχεία, γραφειακές εγκατάστασεις, πολυχώρους κλπ) επικοινωνήστε μαζί μας για ειδική προσφορά, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Διαφορετικά, αν δεν ενδιαφέρεστε για απολύμανση για κορονοιό αλλά απεντόμωση, δείτε εδώ.

Εφόσον σας ενδιαφέρει να δείτε τις τιμές για όλες τις υπηρείσες κατ' οίκον καθαρισμού & πακέτα προσφορών, επισκεφθείτε την ενότητα Υπηρεσίες Καθαρισμού - Τιμές.
Απολυμανση για Κορονοιο
Πάνω από

700

Ικανοποιημένοι Πελάτες

Σε απολύμανση για κορονοιό σε όλη την Αθήνα.

Πάνω από

72.500

Τετραγωνικά Μέτρα

Έχουν υποβληθεί στην 3D Απολύμανσή μας.

Ραντεβού για Απολύμανση για Κορονοιό

Ψάχντε απολύμανση για κορονοιό στην καλύτερη τιμή;
 
Καλέστε μας τώρα στο 210 0100 648 ή το 694 306 93 70 για ραντεβού!