ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ

Μεταφορά μοτοσυκλέτας εντός Αθηνών άμεσα & με ασφάλεια στην πιο ανταγωνιστική τιμή της αγοράς μόνο με 34,99€.

Μεταφορα Μοτοσυκλετας
H εταιρεία μας στα πλαίσια των υπηρεσιών φορτοταξί και τις μικρομεταφορές που αναλαμβάνει, μπορεί να πραγματοποιήσει μεταξύ άλλων τη μεταφορά της μηχανής σας σας εντός Αθηνών, ενώ κατόπιν επικοινωνίας μπορούμε να αναλάβουμε και τη μεταφορά της μοτοσυκλέτας οπουδήποτε επιθυμείτε σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Η μεταφορά μοτοσυκλέτας σε αντίθεση με ότι ίσως νομίζετε, δεν είναι μια απλή υπόθεση. Χρειάζεται οργάνωση, σχεδιασμό και εμπειριά για να ολοκληρωθεί επιτυχώς, με ασφαλή τρόπο, γρήγορα και χωρίς προβλήματα ή ζημιές. Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό της ομάδας μας ενεργεί βασιζόμενο πάνω σε αυστηρούς κανόνες και πρωτόκολλα, κάνοντας έτσι τη διαδικασία να μοιάζει απλή, αν και δεν είναι!

Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα την μεταφορά μοτοσυκλετών εντός και εκτός Αττικής, με μόνη προϋπόθεση την επίδειξη της άδειας κυκλοφορίας πριν τη μεταφορά της μηχανής σας. Η μοτοσυκλέτα φορτώνεται στο όχημα με ειδική ράμπα και ασφαλίζεται εντός του οχήματος, κάνοντας έτσι ασφαλή τη μεταφορά της χωρίς τον παραμικρό κίνδυνο ζημιάς. Η στερέωση της μηχανής πραγματοποιείται με ειδικούς ιμάντες, οπότε δεν έχετε να ανησυχείτε για τίποτα, όσο η μοτοσυκλέτα σας ταξιδεύει για τον προορισμό που θα μας έχετε υποδείξει.

Ενδιαφέρεστε για τη μεταφορά μοτοσυκλέτας υπεύθυνα & οικονομικά;


Καλέστε μας τώρα στο 210 0100 648 ή 694 306 93 70 για ραντεβού ή

ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΗΧΑΝΗΣ ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ;

Έχετε απορία για το πόσο κοστίζει η μεταφορά μηχανής με μεταφορική; Δείτε τις πιο οικονομικές τιμές από την Go Up:


Μεταφορά Μοτοσυκλέτας εντός Αττικής: Μόνο 39,99€

Επιπλέον χρέωση 4,99€ μετά τα 10χλμ.
Για μεταφορά μηχανής εκτός Αττικής, το κόστος διαμορφώνεται κατόπιν συννενόησης, ανάλογα με τον τελικό προορισμό.

Για όσους λοιπόν απορείτε για το πόσο κοστίζει η μεταφορά μηχανής με μεταφορική, η λύση της Go Up για αξιόπιστη, άμεση και ασφαλή μεταφορά της μοτοσυκλέτας σας ξεκινάει μόλις από τα 39,99€!

Αν τώρα, πέρα από το πόσο κοστίζει η μεταφορά μηχανής με μεταφορική, θέλετε να βρείτε περισσότερες επιλογές, μπορείτε να επισκεφθείτε τον τιμοκατάλογό μας για να δείτε αναλυτικά τις τιμές για μικρομεταφορές.
Ποσο κοστιζει η μεταφορα μηχανης με μεταφορικη

Ραντεβού για Μεταφορά Μοτοσυκλέτας

Ψάχντε μεταφορά μοτοσυκλέτας στην καλύτερη τιμή;
 
Καλέστε μας τώρα στο 210 0100 648 ή το 694 306 93 70 για ραντεβού!