ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΝΑΠΕ

Μεταφορά Καναπέ εντός Αθηνών άμεσα & με ασφάλεια στην πιο ανταγωνιστική τιμή της αγοράς μόνο με 34,99€.

Μεταφορα Καναπε
H εταιρεία μας στα πλαίσια των υπηρεσιών φορτοταξί και τις μικρομεταφορές που αναλαμβάνει, μπορεί να πραγματοποιήσει μεταξύ άλλων τη μεταφορά καναπέ εντός Αττικής, όπως και τη μεταφορά επίπλων γενικότερα, τη μεταφορά ψυγείου, πλυντηρίου και οποιασδήποτε άλλης οικοσυσκευής ή αντικειμένου επιθυμείτε να μεταφέρετε.

Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα και εξολοκλήρου τη μεταφορά καναπέ ή άλλων επίπλων, παρέχοντας επιπλέον και όλες τις extra υπηρεσίες που ενδεχομένως να χρειαστείτε, όπως τη συσκευασία, τη μεταφορά μεταξύ ορόφων, τη συναμομολόγηση / αποσυναρμολόγηση και οτιδήποτε άλλο σας φανεί χρήσιμο, ώστε να βρεθεί ο καναπές σας στον χώρο που επιθυμείτε.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό της ομάδας μας, σας απαλλάσει από κάθε δυσκολία και κυρίως το βάρος που εμπεριέχει η μεταφορά του καναπέ σας, αναλαμβάνοντας να τον μεταφέρει επιτυχώς, με ασφαλή τρόπο, γρήγορα και χωρίς προβλήματα ή ζημιές στο σημείο που θέλετε και τη στιγμή που θέλετε, βασιζόμενο πάνω σε αυστηρούς κανόνες και πρωτόκολλα μεταφοράς.

Ενδιαφέρεστε για τη μεταφορά καναπέ υπεύθυνα & οικονομικά;


Καλέστε μας τώρα στο 210 0100 648 ή 694 306 93 70 για ραντεβού ή

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΝΑΠΕ - ΚΟΣΤΟΣ

Σας ενδιαφέρει να μεταφέρετε τον καναπέ σας και θέλετε να μάθετε πόσο κοστίζει; Δείτε παρακάτω τις τιμές μας:

Μεταφορά Καναπέ - Χωρίς συσκευασία απο εμάς: 34,99€
Μεταφορά Καναπέ - Με συσκευασία απο εμάς: 44,99€

Η παραπάνω τιμή για μεταφορές καναπέδων ισχύει για εντός Αττικής και για απόσταση εως 10χιλιόμετρα απο το χώρο φόρτωσης έως τον χώρο εκφόρτωσης, απο ισόγειο σε ισόγειο. Η μεταφορά από όροφο σε όροφο χρεώνεται 59,99€.

Επιπλέον χρέωση 4,99€ μετά τα 10χλμ.
Επιπλέον χρέωση 9,99€ για αποσυναρμολόγηση / συναρμολόγηση 
Επιπλέον χρέωση κατόπιν αιτήματος για χρήση ανυψωτικού

Αν θέλετε να βρείτε περισσότερες επιλογές, μπορείτε να επισκεφθείτε τον τιμοκατάλογό μας για να δείτε αναλυτικά τις τιμές για μικρομεταφορές.
Μεταφορα Καναπε Κοστος

Ραντεβού για Μεταφορά Καναπέ

Ψάχντε μεταφορά καναπέ στην καλύτερη τιμή;
 
Καλέστε μας τώρα στο 210 0100 648 ή το 694 306 93 70 για ραντεβού!