ΦΟΡΤΟΤΑΞΙ - ΜΙΚΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Υπηρεσίες φορτοταξί για μικρομεταφορές εντός Αθηνών άμεσα & με ασφάλεια στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς μόνο από 29,99€. Αν ψάχνετε μεταφορική για λίγα πράγματα, εμείς είμαστε η λύση!

Φορτοταξι
H εταιρεία μεταφορών και μετακομίσεων Go Up με πολυετή εμπειρία στο χώρο, αναλαμβάνει υπεύθυνα και άμεσα κάθε είδους μικρομεταφές εμπορευμάτων και οικοσκευών σε όλη την Αθήνα, πέρα φυσικά από τις γενικότερες μετακομίσεις σπιτιών που εκτελούμε.

Διαθέτουμε ένα στόλο από μικρά φορτηγά τύπου βαν, κατάλληλα για να εισέρχονται ακόμα και στα στενά δρομάκια στο κέντρο της Αθήνας, ώστε να σας παρέχουμε υπηρεσίες φορτοταξί υψηλού επιπέδου για κάθε είδους μικρομεταφορά που μπορεί να σας ενδιαφέρει, όπως τη μεταφορά ψυγείου, τη μεταφορά κουζίνας, τη μεταφορά πλυντηρίου ρούχων, τη μεταφορά μοτοσυκλέτας, τη μεταφορά πιάνου, τη μεταφορα επίπλων (μεταφορά καναπέ, πολυθρόνας, βιβλιοθήκης κ.λπ) και οποιαδήποτε άλλη μικρομεταφορά.

Λόγω της εμπειρίας μας και του μεγάλου στόλου αυτοκινήτων που διαθέτουμε, είμαστε σε θέση να αναλάβουμε υπεύθυνα μικρομεταφορές εντός Αττικής με την υπηρεσία της γρήγορης εξυπηρέτησης (φορτοταξί) οικονομικά με ασφάλεια όχι μόνο για μεονωμένους ιδιώτες, αλλά και σε επίπεδο μόνιμης συνεργασίας με επαγγελματίες. Αν ψάχνετε μεταφορική για λίγα πράγματα, εμείς είμαστε η λύση!


Ενδιαφέρεστε για μικρομεταφορές & υπηρεσίες φορτοταξί υπεύθυνα & οικονομικά;


Καλέστε μας τώρα στο 210 0100 648 ή 694 306 93 70 για ραντεβού ή

Οι υπηρεσίες φορτοταξί για μικρομεταφορές μπορούν να πραγματοποιηθούν είτε με φόρτωση και εκφόρτωση από τους δικούς μας μεταφορείς, είτε από εσάς, όπως αποτυπώνεται παρακάτω:


Α. Υπηρεσία Φορτοταξί με Φόρτωση - Εκφόρτωση


Αν η μεταφορά μικροαντικειμένων και εμπορευμάτων είναι πρόβλημα για εσάς λόγω της έλλειψης οχήματος και ανθρωπίνου δυναμικού, η εταιρεία μας είναι εδώ για να σας δώσει τη λύση! Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα και με ασφάλεια τη φόρτωση των αντικειμένων που επιθυμείτε, τη μεταφορά τους από ένα σημείο εντός Αττικής σε κάποιο άλλη της επιλογής σας και έπειτα την εκφότωσή τους. Ολόκληρη η διαδικασία αυτής της μικρομεταφοράς πραγματοποιείται από έμπειρο επαγγελματία της εταιρείας μας, που θα μεταφέρει τα αντικείμενά σας από το ένα μέρος στο άλλο, ανεξαρτήτως σε ποιον όροφο θα βρίσκεται το σημείο παραλαβής και το σημείο παράδοσης των αντικειμένων

Οι τιμές διαμορφώνονται βάσει χιλιομετρικής απόστασης, αριθμό δεμάτων ή αντικειμένων, τρόπο συσκευασίας, όροφο παραλαβής και παράδοσης, καθώς και δυνατότητα χρήσης ανελκυστήρα.


ΤΙΜΕΣ για Φορτοταξί με Φόρτωση - Εκφόρτωση

Μικρομεταφορές έως 3 τεμαχίων σε απόσταση έως 10χλμ: 49,90€
Μικρομεταφορές έως 5 τεμαχίων σε απόσταση έως 10χλμ: 79,90€

Επιπλέον χρέωση 5€/τεμάχιο μετά τα 5 τεμάχια
Επιπλέον χρέωση 5€/5χλμ μετά τα 10χλμ.
Επιπλέον χρέωση 14,99€ μεταφοράς απο τις σκάλες έως δεύτερο όροφο
Επιπλέον χρέωση 5/Κούτα ή αντικείμενο προς συσκευασία


Β. Υπηρεσία Φορτοταξί χωρίς Φόρτωση - Εκφόρτωση (από το Πεζοδρόμιο)


Σε περίπτωση που έχετε τη δυνατότητα να μεταφέρετε τα αντικείμενα της μικρομεταφοράς μόνοι σας στο πεζοδρόμιο ή βρισκέστε σε ισόγειο και επιθυμείτε ακόμα οικονομικότερη υπηρεσία φορτοταξί, η επιλογή αυτή είναι για εσάς! 

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει να παραλάβει τα αντικείμενα προς μεταφορά από το πεζοδρόμιο, χωρίς τη δική μας φυσική  παρουσία  κατά τη συσκευασία. Η εκφόρτωση  γíνεται και πάλι στο πεζοδρόμιο του προορισμού που θα έχετε επιλέξει, χωρίς το ανέβασμα τους σε κάποιον όροφο.

Εδώ οι τιμές διαμορφώνονται μόνο με βάση τη χιλιομετρική απόσταση και τον αριθμό των δεμάτων – αντικειμένων. Φυσικά παρέχετε κάθε είδους συμβουλή ή βοήθεια από τον επαγγελματία μεταφορέα μας.


ΤΙΜΕΣ για Φορτοταξί χωρίς Φόρτωση - Εκφόρτωση

Μικρομεταφορές έως 3 τεμαχίων σε απόσταση έως 10χλμ: 34,90€
Μικρομεταφορές έως 5 τεμαχίων σε απόσταση έως 10χλμ: 69,90€

Επιπλέον χρέωση 5€/τεμάχιο μετά τα 5 τεμάχια
Επιπλέον χρέωση 5€/5χλμ μετά τα 10χλμ.


Αν θέλετε να βρείτε περισσότερες επιλογές, μπορείτε να επισκεφθείτε τον τιμοκατάλογό μας για να δείτε αναλυτικά τις τιμές για μικρομεταφορές.


Αν αναζητάτε και εσείς μια οικονομική μεταφορική για λίγα πράγματα, εμπιστευθείτε την Go Up για τις μικρομεταφορές σας,
μιας και παρέχουμε τις κορυφαίες υπηρεσίες φορτοταξί στην Αθήνα, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.
Πάνω από

1.000

Ικανοποιημένοι Πελάτες

Σε μικρομεταφορές και υπηρεσίες φορτοταξί σε όλη την Αθήνα.

Πάνω από

2.700

Δέματα & Αντικείμενα

Έχουν μεταφερθεί επιτυχώς έως τώρα σε μικρομεταφορές.

Πάνω από

13.000

Χιλιόμετρα

Έχουμε καλύψει αποκλειστικά μέσω της υπηρεσίας φορτοταξί.

Ραντεβού για Μικρομεταφορές - Φορτοταξί

Ψάχντε μεταφορική για μικρομεταφορές στην καλύτερη τιμή;
 
Καλέστε μας τώρα στο 210 0100 648 ή το 694 306 93 70 για ραντεβού!