ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Μεταφορά κουζίνας εντός Αθηνών άμεσα & με ασφάλεια στην πιο ανταγωνιστική τιμή της αγοράς μόνο από 29,99€.

Μεταφορα Κουζινας

H εταιρεία μας στα πλαίσια των υπηρεσιών φορτοταξί και τις μικρομεταφορές που αναλαμβάνει, μπορεί να πραγματοποιήσει μεταξύ άλλων τη μεταφορά της κουζίνας σας εντός Αττικής, όπως και τη μεταφορά ψυγείου, πλυντηρίου κ.α.

Η μεταφορά κουζίνας σε αντίθεση με ότι ίσως νομίζετε, δεν είναι μια απλή υπόθεση. Χρειάζεται οργάνωση, σχεδιασμό και εμπειριά για να ολοκληρωθεί επιτυχώς, με ασφαλή τρόπο, γρήγορα και χωρίς προβλήματα ή ζημιές. Για αυτό το λόγο, τις περισσότερες φορές δεν αξίζει τον κόπο να πάρετε το ρίσκο και να τη μεταφέρετε μόνοι σας για να αποφύγετε το κόστος μεταφοράς της κουζίνας σας, καθώς το κόστος κάποιας βλάβης θα είναι πολλαπλάσιο του κόστους για τη μεταφορά της κουζίνας σας.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό της ομάδας μας ενεργεί βασιζόμενο πάνω σε αυστηρούς κανόνες και πρωτόκολλα, κάνοντας έτσι τη διαδικασία να μοιάζει απλή, παρόλο που όπως θα δείτε παρακάτω, δεν είναι καθόλου!

Ενδιαφέρεστε για τη μεταφορά κουζίνας υπεύθυνα & οικονομικά;


Καλέστε μας τώρα στο 210 0100 648 ή 694 306 93 70 για ραντεβού ή

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ - ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ


Α) Άδειασμα της Κουζίνας
Αφαιρούμε ολα τα σκεύη που ενδεχομένως υπάρχουν στην κουζίνα.

Β) Αποσύνδεση της Κουζίνας
Ακολουθούμε τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή για την ασφαλή αποσύνδεση της κουζίνας, για λόγους ασφάλειας. Εαν δεν γνωρίζουμε πως ή δεν μπορούμε να το πραγματοποιήσουμε, απευθυνόμαστε σε έναν ειδικό.


Μεταφορα Κουζινας - Διαδικασια
Μεταφορες Κουζινας


Γ
) Ασφάλιση της Κουζίνας
Ασφαλίζουμε την ηλεκτρική κουζίνα μας με χαρτοταίνιες στις πόρτες, τυλίγουμε με αφροπλάστ ολη τη συσκευή και την πρόσοψη με χαρτόνι και μεβράνη, προστατέυοντας την έτσι οσο το δυνατόν περισσότερο απο χτυπήματα και γρατζούνιες.

Δ) Μεταφορά της Κουζίνας
Αφού έχουμε αρχικά σχεδιάσει τους χώρους από όπου θα εξέλθει η συσκευή και είμαστε σίγουροι οτι χωράει, ξεκινάει η μεταφορά σύμφωνα με τον διαθέσιμο τρόπο (ασανσέρ, σκάλα κ.λπ.) προς το φορτηγό, όπου θα ασφαλιστεί και θα μεταφερθεί στο χώρο επιλογής σας.


Αν αναζητάτε και εσείς μεταφορική για μεταφορά κουζίνας, εμπιστευθείτε την Go Up.

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ - ΚΟΣΤΟΣ

Μεταφορά Κουζίνας - Χωρίς συσκευασία απο εμάς: 29,99€
Μεταφορά Κουζίνας - Με συσκευασία απο εμάς: 34,99€

Η παραπάνω τιμή για μεταφορές κουζίνας ισχύει για εντός Αττικής και για απόσταση εως 10χιλιόμετρα απο το χώρο φόρτωσης έως τον χώρο εκφόρτωσης, απο ισόγειο σε ισόγειο.

Επιπλέον χρέωση 4,99€ μετά τα 10χλμ.
Επιπλέον χρέωση 14,99€ μεταφοράς απο τις σκάλες έως δεύτερο όροφο

Αν θέλετε να βρείτε περισσότερες επιλογές, μπορείτε να επισκεφθείτε τον τιμοκατάλογό μας για να δείτε αναλυτικά τις τιμές για μικρομεταφορές.
Μεταφορα Κουζινας - Κοστος

Ραντεβού για Μεταφορά Κουζίνας

Ψάχντε μεταφορά κουζίνας στην καλύτερη τιμή;
 
Καλέστε μας τώρα στο 210 0100 648 ή το 694 306 93 70 για ραντεβού!